21 hídManhattan szigetén egy félresikerült rablást követően nyolc járőrt holtan találnak. A New York-i rendőrség tapasztalt nyomozóját (Chadwick Boseman) hívják a helyszínre, aki egyből blokádot rendel el, hogy a rendőrgyilkosoknak esélye se legyen elhagyni a szigetet: a Manhattanbe vezető 21 hidat eltorlaszolják, az alagutakat lezárják, a metrókat elterelik.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Men In Black - Sötét Zsaruk

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik.

Halálos iramban: Ötödik sebesség

Miután Brian és Mia kiszabadította Domot mielőtt börtönbe került volna, az egyik régi haverjuknál, Vince-nél húzzák meg magukat Rio de Janeiróban.

A Lyoni banda

Edmond Thornton alias Momon,szegény cigányok között nőt fel.Megőrizte családi értékeit, a kitartó hűség és a büszkeség volt az ő eredete.Legfőképpen mert megőrizte barátságát Ser-ge Stullel-el, akiv

Lopakodók - Újratöltve

Brandon Beckett, a híres mesterlövész fia az ENSZ-rendfenntartóknál teljesít szolgálatot a Kongói Demokratikus Köztársaságban.

Az ügyfél

A John Grisham bestsellere alapján készült izgalmas thriller a korrupt, cinikus, veszélyekkel teli amerikai délen játszódik, valahol Memphis közelében.

Sötét folyosók

Kit Gordy egy bentlakásos iskolába kerül, ahol olyan lányokat fogadnak, akiknek korábban gondjai voltak és egy erősebb nevelésre van szükségük.

Ragadozó városok

Évekkel a Hatvan perces háború után a túlélő nagyobb városok kerekeken mozogva kisebb városokra vadásznak nyersanyagokért.

Járvány

Robin Cook világsikerű regényéből készült filmben az afrikai vadon élővilágát húsz évvel ezelőtt pusztító kór most a nagyvárosokban üti fel a fejét.

Bűnben égve

Jennifer Haines minden hájjal megkent védőügyvéd, aki mindig nyerésre áll és soha nem marad alul.

Terminátor - A sötét végzet

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET-ben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Camer