A Boszorkány-hegyÉvek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokra lesznek figyelmesek.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Árok (2020)

Egy mélytengeri kutatóbázis személyzete a túlélésért kénytelen küzdeni, miután földrengés rázza meg laboratóriumukat.

 

Acélhatár

Egy halom élősködő zsivány az új világrend eljövetelét hirdetve rászabadul a békében élő produktív kommunára.

A gyűrűk ura - A király visszatér

Gandalf (Ian McKellen) Pipinnel (Billy Boyd) Gondorba vágtat, hogy Denethort (John Noble) felkészítse Szauron túlerejével szemben.

A kegyelem

A film Donald Crowhurst hihetetlen története: egy amatőr és teljesen felkészületlen, ám igen eltökélt hajósé, aki a brit Sunday Times által meghirdetett, 1968-as Golden Globe Race-en versenyen vett

Cliffhanger – Függő játszma

Gabe Walker a Sziklás-hegységben tevékenykedő mentőosztag tagjaként bármennyire igyekezett, nem tudta megakadályozni egy amatőr hegymászó halálát, és a tragédia miatt önszántából távozott a csapatbó

Sherlock Holmes és a lángoló város

Az idős Dr. Watson (David Shackleton) elmeséli minden képzeletet felülmúló történetét.

Ace Ventura: Hív a természet

Ace, amikor csődöt mond az életveszélybe került mosómedve megmentésében, Tibetbe utazik, hogy ott, a buddhista szerzetesek földjén keressen lelki vigaszt.

Terminators - Nincs megváltás

A nem túl távoli jövőben döbbenetes erejű, szinte elpusztíthatatlan robotokat készítenek az emberiség védelmére. A tökéletes kiborgok valamiért alkotóik ellen fordulnak.

Ideglelés

1994 októberében három főiskolás belevág, hogy filmet csináljon a hírhedt Blair-i boszorkányról, akinek szelleme állítólag már kétszáz éve kísért a környéken.

Végzetes ütközés

Amikor a Nap egy pillanatra magnetárrá válik, hirtelen energiatöbblettel letéríti pályájáról a Merkúrt. A magnetizált bolygó egyre gyorsabban száguld a Föld felé.