A gyanúsítottEgy fiatal nőt meggyanúsítanak a férje eltűnésével kapcsolatban. Ezután a város lakói egy emberként fordulnak el tőle. A nő ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy tisztázza magát, de a bizonyítékok egyre inkább a bűnössége mellett szólnak. Végül aztán sikerül kiderítenie, hogy mi áll férje rejtélyes eltűnésének hátterébe.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Családi ügy

Jessie (Sean Connery) öregedő bankrabló, fia Vito (Dustin Hoffman) azonban szakított saját bűnözői múltjával.

A sziciliai

A Keresztapa írója, a Szarvasvadász rendezője és a Hegylakó főszereplője fogott össze, hogy filmre vigye a szicíliai maffiavezér, Salvatore Giuliano történetét!

Red

Frank (Bruce Willis) nyugdíjba vonult titkosügynök, aki a kertvárosi öregek egyhangú életét éli. Csak Sarah-val (Mary-Louise Parker), a nyugdíjintézet munkatársával folytatott telefonbeszélgetése zökkenti ki magányából.

Mission: Impossible - Utóhatás

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős sz

K.O.

A sármos Antoine (Laurent Lafitte – Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét.

1917

Javában zajlik az I.

Penge - Blade

Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között.

Alien 3 - Végső megoldás a halál

Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem éli túl.

Acélország

Donald Devlin egy guberáló a Pennsylvania állambeli Harburghban, az egykor szebb napokat is megélt acélvárosban.

Boone - A Fejvadász

Amikor a hírnévre vágyó valóságshow fejvadász, Boone megpróbálja lebuktatni a kábítószer maffia vezérét, olyan dolgokra bukkan, melyekre nem számított, és rájön, az igazság többet ér, mint a nézetts