A hét mesterlövész (2016)Adott egy álmos kisváros, amelyet az iparmágnás tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói egy sor mesterlövészhez fordulnak segítségért.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Sliver

A toronyházban mind több rejtélyes eset, sőt haláleset történik. Amikor új lakó, a gyönyörű Carly költözik a házba, azt tapasztalja, hogy egyre sokasodnak az aggasztó jelek.

Üveg

A Széttörve végét követően David Dunn (Bruce Willis) Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) emberfeletti képességekkel bíró énje, a Fenevad nyomába ered.

Conan a barbár 2

Conant, a legyőzhetetlen barbár harcost Taramis királynő bízza meg azzal, hogy kísérjen el egy fiatal hercegnőt és annak testőrét egy távoli kastélyba, ahonnan a hercegnő Dagon bűvös kürtjét hozza m

Hazugok és tolvajok

Ivan kedves, jó képű, Los Angeles-i fiatalember, és nem mellesleg profi tolvaj, aki értékes műkincsek ellopására szakosodott.

Ne állj szóba idegennel

Anya és fia úgy határoznak, hogy végérvényesen új életet kezdenek. Az új férj megértő, kedves és jól kijön a gyerekkel is.

Bűnben égve

Jennifer Haines minden hájjal megkent védőügyvéd, aki mindig nyerésre áll és soha nem marad alul.

Predátor - ragadozó (2018)

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed.

A nekrológ

Nehéz feladat vár Alexre, a 35 éves tévériporterre. Filmes emlékezést kell készíteni a munkatársáról, aki tragikus balesetben halt meg, amit közvetve ő okozott.

Poltergeist – Kopogó szellem (1992)

Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel, és egy békés kaliforniai kertvárosban élnek.

Földcsuszamlás

Matt Andrews szakképzett geológus, ám hiába jósolja meg, hogy New Orleans belvárosát éppen a karnevál zárónapján pusztítja el egy hatalmas földrengés, senki sem hajlandó hinni neki.