A hollóEric Dravent, a fiatal rockzenészt az Ördög Éjszakáján menyasszonyával együtt brutálisan meggyilkolják. Pontosan egy évvel később Eric egy rövid időre visszatér az élők sorába, hogy valóra váltsa a Holló legendáját: néhányan azok közül, akik értelmetlen halált haltak, lehetőséget kapnak arra, hogy bosszút álljanak, és lelkük végre nyugalomra leljen.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Gyémánthajsza

Lucas Hill gyémántkereskedő és a legjobb a szakmájában.

Anna

A Leon, a profi, a Nikita és a Lucy filmek rendezője, Luc Besson ezúttal egy vadító, halálosan veszélyes femme fatale sztoriját vitte vászonra.

Dinotópia

Karlt (Tyron Leitso) és Davidot (Wentworth Miller) magának való apjuk nyaralni viszi, amikor hirtelen viharba keverednek, és repülőgépük lezuhan Dinotópia partjai előtt.

A falu

Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) úgy érzi, valami nincs rendben a falujával. A közösség ellenáll minden reformnak és abban a középkori hiedelemben él, hogy a falun túl különös teremtmények élnek.

Z világháború

November 8-án, csütörtökön érkezik meg a Zombiháború magyar címet kapott, részben Magyarországon forgatott World War Z első előzetese – az Entertainment Tonight pedig tegnap közzétett egy kicsit több mint fél perces, igen ígéretes promó videót a tra

A gyűrűk ura - A két torony

A gonosz hatalma egyre nő, Középföldét a két torony, Barad-dúr, Szauron és Orthanc, Szarumán szövetsége fenyegeti.

Újraindítás

A történet szerint egy férfi feleséget meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul.

A forrás

Négy fiatal ismeretlen eredetű kőre bukkan egy erdő mélyén. A misztikus kő hatására mindannyian megváltoznak: paranormális képességekre tesznek szert.

Szupercella

A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től.

A sárkány születése

1965-ben járunk San Francisco-ban. Lee itt él, kőkeményen edz, fejleszti tudását, e mellett oktat is.