A pusztítóA világon 2032-ben béke és nyugalom uralkodik, senki nem bánt senkit, még a rendőröknek sem kell soha erőszakos megoldásokhoz folyamodniuk. Ezért is kelt éktelen zűrzavart, mikor a huszadik század sötét és erőszakos múltjából itt maradt bűnöző, a fagyasztásból frissen felolvasztott Simon Phoenix (Wesley Snipes) elszabadul, és terrorizálni kezdi a lakosságot.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Nászutas rémálom

Egy ifjú pár Kajmán-szigeteki nyaralása hirtelen félresiklik, mikor a sikeres iparmágnás férjet, Davidet elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte.

Omega zsaru

Az üvegházhatás eredményeképpen a napsugarak hatására az ózonréteg teljesen eltűnt és a Föld felszíne lakhatatlanná vált.

A kelet

Valaki nagy vállalatok vezérigazgatóira utazik: elkapja és rákényszeríti őket saját káros termékeik elfogyasztására. Az ügy felgöngyölítésével egy elit magánnyomozó irodát bíznak meg.

A préda

Rablásért elítélt Adrien (Albert Dupontel) szabadon engedésének napja hamarosan közeledik, ezért békésen tölti börtönbüntetésének utolsó 2 hónapját, hiszen a bankrablásból szerzett zsákmány sosem ke

Sliver

A toronyházban mind több rejtélyes eset, sőt haláleset történik. Amikor új lakó, a gyönyörű Carly költözik a házba, azt tapasztalja, hogy egyre sokasodnak az aggasztó jelek.

Terminators - Nincs megváltás

A nem túl távoli jövőben döbbenetes erejű, szinte elpusztíthatatlan robotokat készítenek az emberiség védelmére. A tökéletes kiborgok valamiért alkotóik ellen fordulnak.

Joe

Joe (Nicolas Cage) egy favágó brigád vezetője, aki sittes múlttal, de amennyire tőle telik, tisztességesen és keményen próbál boldogulni, sőt, még bizonyos határig embereket is képes közel engedni m

2010 A kapcsolat éve

Kilenc éve, hogy eltűnt a Jupiter holdjai között keringő rejtélyes kőhasáb felkutatására indult űrhajó legénysége.

Mission - Impossible 2

Ethan Hunt immáron második lehetetlen küldetésére indul: vissza kell szereznie egy kísérleti biológiai fegyvert.

Gyászoló asszony átka

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét.