A sárkány születése1965-ben járunk San Francisco-ban. Lee itt él, kőkeményen edz, fejleszti tudását, e mellett oktat is. Mindez Wong Jack Man-nek gyáltalán nem tetszik, elkerülhetetlenné válik, hogy megmérkőzzenek.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Száll a kakukk fészkére

McMurphy (Jack Nicholson) piti kis tolvaj, aki börtön helyett inkább elmegyógyintézetbe záratja magát, de ügyel arra, hogy csak a környezetét tévessze meg, ő maga nem hajlandó közösséget vállalni az

Piszkos Harry

San Francisco lakóit a Skorpió néven ismert sorozatgyilkos tartja rettegésben, aki találomra kiválasztott, ártatlan embereket lő le lesből.

Twister

Oklahomában az utóbbi ötven év legnagyobb vihara készülődik. Erre a viharra várt a két rivális tudóscsoport, akik most akarják beírni nevüket a tudósok nagykönyvébe.

Schindler listája

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét. A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története.

A bosszú mocsara

Nem mindenki kerül ki élve, aki ide bement… Frank (Michael Madsen) nem egyszerű bűnöző, hanem a voodoo lelkes híve.

Taxi

Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot.

John wick

John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre.

Conan a barbár 2

Conant, a legyőzhetetlen barbár harcost Taramis királynő bízza meg azzal, hogy kísérjen el egy fiatal hercegnőt és annak testőrét egy távoli kastélyba, ahonnan a hercegnő Dagon bűvös kürtjét hozza m

A texasi láncfűrészes mészárlás

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét – ez a születési momentum a kisfiú egész életére kihat.

Bekerítve

Egy csapat fiatal búvártúrára indul, ami reményeik szerint még több követőt szerez nekik videómegosztó oldalukra.