A sasok szárnyaEric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta Kínába.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Bölcsőd lesz a koporsód

A gettó legtechnikásabb betörőjének elrabolják a lányát. A váltságdíj egy különlegesen értékes gyémánt, amelyet neki kell megszereznie. Az idő rövid és a tét túl nagy.

A merénylet – Szarajevó 1914

1914. június 28-án, Szarajevóban merénylet áldozata lett Ferenc Ferdinánd osztrák-magyar trónörökös és felesége, Zsófia főhercegné.

Mission: Impossible - Utóhatás

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős sz

Gyémánthajsza

Lucas Hill gyémántkereskedő és a legjobb a szakmájában.

Patthelyzet

Madárka, a 12 éves kislány szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Lefényképezi a gyilkost, aki a nyomába ered, hogy eltüntesse a kis szemtanút.

A hatodik napon

Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) egy este arra ér haza, hogy valaki, egy tökéletes hasonmás csókolgatja a feleségét és eszi a születésnapi tortáját.

Men In Black - Sötét Zsaruk

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik.

Kóma

Dr. Susan Wheeler sebész egy bostoni kórházban. Legjobb barátnője, egy életerős fiatal nő abortusz közben váratlanul kómába esik. Susan érthetetlennek találja a dolgot és nyomozni kezd.

Kristálykoponyák

Amikor egy fekete lyuk közeledte pusztulással fenyegeti a Földet, úgy tűnik, az egyetlen remény a túlélésre egy maja templom romjai között lehet.

Ha szúr a tövis

Boldogan él új családja körében Christopher és Cathy, amikor egy nap felbukkan a múlt, hiszen édesanyjuk, Corrine megjelenik és beköltözik a szomszédba.