Bíbor és feketeAmikor a németek 1943-ban elfoglalják Rómát, a Vatikán egyik magas rangú tisztviselője, Hugh O’Flaherty minden erejével megpróbál segíteni a nácik elől menekülő, szövetséges hadifoglyoknak. Róma Gestapo-főnöke, Kappler ezredes azonban hamarosan rájön a főpap titkos tevékenységére.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Penge 3 - Szentháromság

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért.

A hét mesterlövész (2016)

Adott egy álmos kisváros, amelyet az iparmágnás tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói egy sor mesterlövészhez fordulnak segítségért.

Ha szúr a tövis

Boldogan él új családja körében Christopher és Cathy, amikor egy nap felbukkan a múlt, hiszen édesanyjuk, Corrine megjelenik és beköltözik a szomszédba.

A valóság határán

Moszkva, napjainkban: egy tehetséges csaló maga köré gyűjt egy csapat szuperképességű embert, hogy kirámoljanak egy kaszinót.

Kurszk

A film a Kurszk nevű atommeghajtású tengeralattjáró igaz történetén alapul, amely egy gyakorlatozás során süllyedt el 2000-ben a Barents-tengeren.

Hófehér és a vadász

Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart (Alkonyat) alakítja Hófehért, aki szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron).

Felhőkarcoló

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik.

A texasi láncfűrészes mészárlás

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét – ez a születési momentum a kisfiú egész életére kihat.

Járvány

Robin Cook világsikerű regényéből készült filmben az afrikai vadon élővilágát húsz évvel ezelőtt pusztító kór most a nagyvárosokban üti fel a fejét.

A gyűjtő

Alex Cross, a fekete bőrű törvényszéki pszichológus briliáns elme. Az esze úgy vág, mint a beretva. Szinte minden rejtélyt megold. Eddig mindig hideg fejjel, kívülállóként dolgozott.