Bűnben égveJennifer Haines minden hájjal megkent védőügyvéd, aki mindig nyerésre áll és soha nem marad alul. A kemény és magabiztos nő párjára lel a gyilkossággal gyanúsított, választékos modorú szépfiú, David Greenhill személyében, aki remek taktikai érzékkel azért választotta a gyönyörű ügyvédnőt, hogy érdekeinek megfelelően manipulálja.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Szemben a sötétséggel

A posztapokaliptikus jövőben járunk.

Véres angyal

Háború dúl a maffiában. A chicagói maffia vezetői egymás után esnek áldozatul egy titokzatos, könyörtelen gyilkos támadásainak. Nincs ellene védelem.

Halálos közellenség

“Nem szeretem a törvényeket, mivel a gazdagoknak találták ki” – mondja Jacques Mesrine, a francia kriminalisztika talán legismertebb és legveszélyesebb bűnözője.

Élősködők

Az film Ki-taek mihaszna családjáról szól, akik bármire hajlandók, hogy kitérhessenek a munka elől. Parkék pazar életvitele kedvükre való lenne, ezért próbálnak közelebb kerülni hozzájuk.

Mad Max

Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök.

A törvény felett

Miközben Frank Valken betörést hajt végre, egy osztag korrupt rendőr akcióba lép és elintézi a tanúkat és azt a bírót, aki vizsgálja Mad Snipers ügyét.

Az éjszakai járőr

Egy sötét éjszaka történéseit követhetjük nyomon, amely során Ray Mandel rendőrtiszt két rposszfiút próbál elkapni.

Absolon

2007-ben járunk. A föld népességének felét egy titokzatos vírus pusztította el, melyet közvetve az emberi felelőtlenség szabadított a világra, az esőerdők értelmetlen kiirtása miatt.

Döntő játszma

Alex Thomas titkosügynök (Cuba Gooding Jr.) testével védte az elnököt (Jack Scalia), aki végül a kezei között hal meg.

Fedőneve: Táncos

Hat éve mar,hogy Anni Goodwin kilepet a Szervezetből.Utolsó akciójában,amit Táncos fedőnevű társával hajtott végre,majdnem eletet vesztette Castro Kubájában.