Fekete és kékAz afroamerikai Alicia újoncként dolgozik a New Orleans-i rendőrségnél, ahol a gyakorlatban próbálja alkalmazni a tanultakat. Ám van, amire nem volt felkészítve. Egy nap a testkamerájával véletlenül rögzíti egy bűnesetet. Hamarosan megdöbbentő felfedezést tesz, rájön, hogy a tettesek zsaruk voltak.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Killerman

New York egyik leghírhedtebb pénzmosója Moe Diamond.

Men In Black - Sötét Zsaruk 2

J különleges ügynök (Will Smith) egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is.

Csendes pusztító

Waxman profi bérgyilkos. Legújabb bevetése során azonban egy váratlan esemény zavarja meg.

Forrest Gump

“Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál”, állítja a film főhőse, Forrest, amikor egy idegennel a buszmegállóban az intelligenciaszintjéről beszél.

A Bourne-ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett.

Bölcsőd lesz a koporsód

A gettó legtechnikásabb betörőjének elrabolják a lányát. A váltságdíj egy különlegesen értékes gyémánt, amelyet neki kell megszereznie. Az idő rövid és a tét túl nagy.

A Hádész faktor

Egy amerikai katonai bázison egy katona a családja szeme láttára vérzik el. A különös, vérzést okozó vírus több helyen felbukkan az országban és nagyon gyorsan terjed.

Apokalipszis most

A saigoni CIA azt a parancsot adja Williard kapitánynak, hogy szabaduljon meg egy őrült ezredestől, aki magánháborúba kezdett, miután felállította saját seregét és kiépítette hatalmát.

A becsületbeli ügy

Egy Vietnami fogoly táborból megszökik öt amerikai,elfoglalnak egy bordélyházat,ahol éppen orosz katonák szórakoznak. Hőseink esélye a menekülésre egyenlő a nulla-val!

A keresztapa 3

Michael Corleone egyre inkább úgy érzi, hogy családja tevékenységeit ideje lenne legalizálni. A régi típusú maffiának ugyanis mára már leáldozott.