Drámák

A préda

Rablásért elítélt Adrien (Albert Dupontel) szabadon engedésének napja hamarosan közeledik, ezért békésen tölti börtönbüntetésének utolsó 2 hónapját, hiszen a bankrablásból szerzett zsákmány sosem ke

A csempész

Earl (Clint Eastwood) nincs jó passzban. Elmúlt 80, nincs pénze, magányos és csődeljárás folyik ellene. Egészen természetes, hogy amikor valaki munkát ajánl neki, vállalja.

A holló

Eric Dravent, a fiatal rockzenészt az Ördög Éjszakáján menyasszonyával együtt brutálisan meggyilkolják.

21 híd

Manhattan szigetén egy félresikerült rablást követően nyolc járőrt holtan találnak.

Robin Cook - Halálos kockázat

Kim egy régi házat örököl a családjától, amelybe a férjével, Edward-dal beköltöznek.

A végakarat

Egy fiatal nő hozzámegy egy jómódú orvoshoz. Azonban a férfi fiútestvérei veszélyesnek tekintik a nőt fényűző életmódjukra, ezért elintézik, hogy ne juthasson hozzá férje vagyonához.

Nászutas rémálom

Egy ifjú pár Kajmán-szigeteki nyaralása hirtelen félresiklik, mikor a sikeres iparmágnás férjet, Davidet elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte.

282 nap rabság

A 14 éves Elizabeth Smart igaz története, akit Salt Lake City-i otthonából ragadt el egy vallási fanatikus, aki éhezte, elkábította, megerőszakolta és bizarr vallási szertartásoknak vetette alá a fi

A Zodiákus

Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is.

Botrány (2019)

Néhány nő úgy dönt, átveszi a Hírcsatorna vezetését Roger Ailes-től, és felszámolják a vezetése alatt kialakult mérgező munkahelyi légkört.