Életrajzi filmek

Hunley – Harc a tenger alatt

Az amerikai polgárháború idején az északiak blokád alá vonják Charlston városát és annak fontos kikötőjét. A lakosságot súlyos csapásként éri az ostrom és a szűntelen ágyúzás.

A sasok szárnya

Eric Liddell, Kína első aranyérmese és egyben Skócia egyik legjobb sportolója, visszatér a háború sújtotta Kínába.

282 nap rabság

A 14 éves Elizabeth Smart igaz története, akit Salt Lake City-i otthonából ragadt el egy vallási fanatikus, aki éhezte, elkábította, megerőszakolta és bizarr vallási szertartásoknak vetette alá a fi

Botrány (2019)

Néhány nő úgy dönt, átveszi a Hírcsatorna vezetését Roger Ailes-től, és felszámolják a vezetése alatt kialakult mérgező munkahelyi légkört.

Noé

Isten látva az emberek gonoszságát, szomorú volt azért hogy isteni képmása ilyenné vált és úgy döntött, hogy megtisztítja a Földet a gonosz emberiségtől.

A vasálarcos

XIII. Lajost a dölyfös XIV. Lajos követi a trónon, akinek uralkodása alatt egész Franciaország éhezik. A király az egykori testőrének, Athos fiának menyasszonyát szemeli ki ágyasául.

A sakál

A moszkvai rendőrségi akció során, melyben az FBI néhány embere is részt vesz, megölik a keresztapa testvérét.

Arábiai Lawrence

T. E. Lawrence (Peter O’Toole) hadnagyként szolgált a Brit Hadseregben. A feladata térképek kiszínezése volt, ám egyszer megkapja élete megbízását, egy megfigyelői munkát.

Gotti

A szegény olasz-amerikai családból származó John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítá

Escobar

1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart.