Háborús filmek

1917

Javában zajlik az I.

Bíbor és fekete

Amikor a németek 1943-ban elfoglalják Rómát, a Vatikán egyik magas rangú tisztviselője, Hugh O’Flaherty minden erejével megpróbál segíteni a nácik elől menekülő, szövetséges hadifoglyoknak.

Idegenlégió

Simon Murray és Pascal Dupont a Francia Idegenlégióba jelentkeznek és hamarosan barátok lesznek.

A negyedik világháború

A Francia kapcsolat rendezőjének groteszk háborús filmvígjátéka Nyugat-Németországban játszódik, 1988 Novemberében.

Kelly hősei

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz – 16 millió dollár értékű aranyat.

A becsületbeli ügy

Egy Vietnami fogoly táborból megszökik öt amerikai,elfoglalnak egy bordélyházat,ahol éppen orosz katonák szórakoznak. Hőseink esélye a menekülésre egyenlő a nulla-val!

Senkiföldje

A történet két katonáról, Cikiról és Ninoról szól, akik 1993-ban, a háború alatt az ellenséges frontvonalak közé, a “senkiföldjére” szorulnak.

A háború zsoldosai

A Thaiföldön állomásozó békefenntartó erők munkatársát, Petert éppen most rúgják ki állásából.

A háború császára

A II. világháború lezárásaként Japán megadja magát a szövetséges erőknek. A romokban heverő ország politikai, gazdasági vezetését Douglas MacArthur parancsnok (Tommy Lee Jones) veszi át.

Apokalipszis most

A saigoni CIA azt a parancsot adja Williard kapitánynak, hogy szabaduljon meg egy őrült ezredestől, aki magánháborúba kezdett, miután felállította saját seregét és kiépítette hatalmát.