Katasztrófa filmek

A szupervulkán

Egy tűzoltó (Richard Burgi) és egy vulkanológus (Juliet Aubrey) kénytelen összedolgozni, amikor a Yellowstone Caldera, a Yellowstone Nemzeti Park alatti szunnyadó szupervulkán kitörni készül az egés

Vírusbosszú

David R. Whitman (William Hurt) kiváló genetikus, munkája megszállottja. Veszélyes vírusokkal dolgozik. Egy este hazaérkezése után hirtelen gyorsasággal meghal felesége és lánya.

Szupervulkán – A végső kitörés

Hatalmas, szupervulkán-kitörés várható a Yellowstone-i turistaközpont alatt. Rick Lieberman vezető tudós felkészült a legrosszabbra.

Futóáramlás

Amikor egy meteorológus értesül az alsó atmoszférába ereszkedő halálos kondenzcsíkokról, mielőbb megoldást kell találnia a globális katasztrófa elkerülésére.

Airport 1975

A Columbia Airlines 409-es, Los Angelesba tartó járata menetrend szerint száll fel a washingtoni D ulles repülőtérről. Az utasok között ott tartózkodik Mrs.

Járvány

Robin Cook világsikerű regényéből készült filmben az afrikai vadon élővilágát húsz évvel ezelőtt pusztító kór most a nagyvárosokban üti fel a fejét.

Vírus a 66-os járaton

A Quantum Airlines 66-os járata Frankfurtból New York-ba tart, 247 utassal.

Jégkatasztrófa

Amikor aszteroida csapódik be egy kisvárosba, jégkristályok hömpölygő hulláma árasztja el a várost, fenyegetve, hogy megfagyaszt minden emberi életet.

Szupervulkán

Hatalmas, szupervulkán-kitörés várható a Yellowstone-i turistaközpont alatt. Rick Lieberman vezető tudós felkészült a legrosszabbra.

Twister

Oklahomában az utóbbi ötven év legnagyobb vihara készülődik. Erre a viharra várt a két rivális tudóscsoport, akik most akarják beírni nevüket a tudósok nagykönyvébe.