Sci-fi

3022 – Életben maradtak

Asztronauták utaznak az űrben és várják a hazatérést a Földre, ám egy nap arra ébrednek, hogy a bolygóba egy óriási meteorit csapódott és a Föld gyakorlatilag teljesen megsemmisült.

Dredd bíró

A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat.

Negyedik típusú találkozások

A történet a az alaszkai Nomeban játszódik, ahol 1960 óta jelentik az eltűnéseket. Az FBI többszöri, mindenre kiterjedő nyomozásai ellenére, az igazság nem derült ki.

Sötét óra

Nukleáris háború sújtotta világunkban a túlélők a felszín alá rekedve élik mindennapjaikat. Állandó félelemben élnek a felszínen élő lények miatt.

A szoba

Matt és Kate új otthonukba költözik, rövidesen felfedeznek egy titkos szobát , amely különös erővel bír, és amely úgy tűnik, teljesíti minden kívánságukat

Terminátor - Megváltás

A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni.

Men In Black - Sötét Zsaruk

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik.

Az idő urai

Sally Biggs FBI ügynök a jövőben próbálja megtalálni a választ férje eltűnése és egy halálos összeesküvés között, annak érdekében hogy megváltoztathassa a múltat.

Bekerítve

Egy csapat fiatal búvártúrára indul, ami reményeik szerint még több követőt szerez nekik videómegosztó oldalukra.

Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve

London, 2008. Az ózonréteg elvékonyodásának következtében egész Európában ökológiai katasztrófa alakult ki.