Jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat

1. A filmekonline.net , onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net weboldal egy linkgyüjtemény, ami külső, nem általunk üzemeltetett oldalakra mutató linkeket tárol, ezen linkek tartalmát mi nem ismerjük, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Oldalunk semmilyen jogsértő tartalmat nem tárol. Bármilyen a linkeken keresztül megjelölt jogsértő tartalom a tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

A filmekonline.net ,onlinefilm.fimekonline.net, valamint az m.filmekonline.net weboldal (továbbiakban: Szolgáltató) működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak.

Az Ektv. 2. § (1) alapján „Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges”.

Szolgáltató az Ektv. 2. § ld) bekezdésében rögzítettek alapján, mint közvetítő szolgáltató az „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”.

Az Ektv. 2. § e) bekezdése értelmében: „Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép tekintet nélkül arra, hogy annak tartalma jogi védelemben részesül-e”.

A Szolgáltató által fenntartott weboldal egy tematikusan kategorizált, más weboldalak tartalmi elemeit megjelenítő, közvetítető szolgáltatás. Szolgáltató szerverei nem tárolnak audió, illetve videó fájlokat, kizárólag videómegosztó weboldalakról beágyazott, tartalom érhető el. Az Ektv. 7. § (2) értelmében „a közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által… továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért… nem felel”. A megosztott információkért teljes felelősséggel az eredeti, tényleges tartalomszolgáltató tartozik.

Az Ektv. 7. § (3) értelmében „a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak”.

2. A filmekonline.net ,onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net-re nincs lehetőség regisztrációra, a filmek teljesen ingyen nézhetőek, így semmilyen adatot nem kérünk a megnézéséhez. A felhasználó az oldal használatával elfogadja azt, hogy a filmekonline.net , onlinefilm.fimekonline.net -en valamint az m.filmekonline.net -en reklámok jelennek meg. 

A felugró ablakos hirdetésekre soha ne regisztráljon és ne adja meg bankkártya adatait, ha mégis megteszi, az esetleges károkért a filmekonline.net, onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net semmilyen felelősséget nem vállal.

A filmekonline.net, onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve.

A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A filmekonline.net , onlinefilm.fimekonline.net  valamint az m.filmekonline.net  nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A filmekonline.net, onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

A filmekonline.net, onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a filmekonline.net, onlinefilm.fimekonline.net valamint az m.filmekonline.net kifejezetten kizárja.