Kegyetlen bosszúAlice felhagyott korábbi túsztárgyaló munkájával, így több időt tölthet családjával. Egy napon a lányát rejtélyes körülmények között elrabolják, ami minden anya rémálma. Alice, volt kollégájával együtt kezd nyomozásba és próbálják kiszabadítani a lányt.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Piszkos tánc

1963 nyarán egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját Baby, egy tizenhétéves lány, akinek életében a táncé a döntő szerep. Megismerkedik Johnnyval, a jóképű tánctanárral, akibe hamarosan fülig szerelmes lesz.

Az ügyfél

A John Grisham bestsellere alapján készült izgalmas thriller a korrupt, cinikus, veszélyekkel teli amerikai délen játszódik, valahol Memphis közelében.

A Bourne-ultimátum

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett.

3022 – Életben maradtak

Asztronauták utaznak az űrben és várják a hazatérést a Földre, ám egy nap arra ébrednek, hogy a bolygóba egy óriási meteorit csapódott és a Föld gyakorlatilag teljesen megsemmisült.

Gyémánthajsza

Lucas Hill gyémántkereskedő és a legjobb a szakmájában.

Fortress

2013-ban az Egyesült Államok már korántsem a szabadság hazája. Az országot egy végletekig diktatórikus kormány irányítja, amely az élet minden lépését szabályozza.

John Wick: 2. felvonás

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik.

Az ördög ivadéka

Zach és Samantha boldog, ifjú házasok, akik a nászútjukon egy különös éjszakát élnek át. Hazatérve kiderül, hogy Samantha terhes lett.

A kíméletlen (2017)

Egy fiatal angol bokszolót pitiáner drogügyletek miatt Thaiföld legkeményebb börtönébe zárják.

A szállító 2

A szállító hallgatag férfi. Sohasem kérdez, csak megbízásokat teljesít. Hideg és érzelemmentes.