Ocean's 8 - Az évszázad átveréseDanny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

3022 – Életben maradtak

Asztronauták utaznak az űrben és várják a hazatérést a Földre, ám egy nap arra ébrednek, hogy a bolygóba egy óriási meteorit csapódott és a Föld gyakorlatilag teljesen megsemmisült.

Halálháló

Egy villanyszerelő csapat, egy lebontásra ítélt ház szervízelése közben elhagyatott laboratóriumra bukkan.

A törvény két oldala

Egy csapat felfegyverkezett , élükön a Nam-mal, fényes nappal megtámad egy szállítókocsit. Nem kegyelmeznek senkinek, aki az útjukba kerül. Ez a rendőrséget nagyon nehéz helyzetbe hozza.

Sötét óra

Nukleáris háború sújtotta világunkban a túlélők a felszín alá rekedve élik mindennapjaikat. Állandó félelemben élnek a felszínen élő lények miatt.

Zéró páciens

Miután egy váratlan globális járvány az emberiség nagyobbik részét gyilkos ‘Fertőzöttekké’ változtatta, egy férfi, aki képes kommunikálni velük, az utolsó túlélők csoportját vezetve indul útnak a gy

Különvélemény

2054, Washington.

John Wick: 2. felvonás

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik.

Mission: Impossible - Utóhatás

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős sz

Ragadozó városok

Évekkel a Hatvan perces háború után a túlélő nagyobb városok kerekeken mozogva kisebb városokra vadásznak nyersanyagokért.

Megtévesztés

Rebecca Scott (Emmanuelle Vaugier) férje halálának az időpontja körül nincs minden rendben. Az asszony abban a tudatban élt, hogy a férje két éve autóbalesetben halt meg.