Rémálom az egyetemenLegjobb barátnők, Samantha és Kristina életükben először új utakon indulnak, mert Kristina bekerül a legfelkapottabb diáklány egyesületbe. Útjaik végleg elválnak, mikor Kristina gyilkosság áldozata lesz. Az első gyanúsított Samantha, akinek ezután meg kell találnia barátnője gyilkosát, hogy megmentse saját életét.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Delta kommandó

Amikor egy amerikai utasszállító gépet mindenre elszánt palesztin gépeltérítők szereznek meg, az Elnök behívja a kommandósok elsőszámú csapatát, a Delta Kommandót.

Tisztítótűz

A kiváló pszichológiai érzékkel rendelkező Jack Cole nyomozó már évek óta felhagyott eredeti tevékenységével.

Futóáramlás

Amikor egy meteorológus értesül az alsó atmoszférába ereszkedő halálos kondenzcsíkokról, mielőbb megoldást kell találnia a globális katasztrófa elkerülésére.

Farkangyal

Steve és barátja, Walter (Jimmy Smits) mindig is a szőke nőket szerették, és nem lehet mondani, hogy igazán tisztességesen bántak volna velük.

A texasi láncfűrészes mészárlás

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét – ez a születési momentum a kisfiú egész életére kihat.

Szupervulkán – A végső kitörés

Hatalmas, szupervulkán-kitörés várható a Yellowstone-i turistaközpont alatt. Rick Lieberman vezető tudós felkészült a legrosszabbra.

Taxi

Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot.

Rambo

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi serif figyelmét.

Druidák

Vercingétorix (Christopher Lambert) gall törzsfőnök még gyerekként szemtanúja volt apja kivégzésének. Az áruló törzsek a rómaiakkal akartak kiegyezni.

Holtidő

Egy normális napon a percek és az órák lassú unalomban, egyformán telnek Gene Watson könyvelő számára. De ez nem az a nap.