Robin Cook - Halálos kockázatKim egy régi házat örököl a családjától, amelybe a férjével, Edward-dal beköltöznek. Ám a városban számos legenda kering a házról, míg egy nap felfordított koporsóban a ház mellett elásva meg is találják Kim egyik ősének, Elizabeth Armstrong-nak a koporsóját és naplóját 1702-ből.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

Conan a barbár (2011)

A Conan a Barbár középpontjában a kimmériai Conan (Jason Momoa) áll, akinek gyermekkorában feldúlják szülőfaluját és lemészárolják az összes ott lakó embert.

A mestergyilkos

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez a célpontok likvidálása során.

Langolierek – Az idő fogságában

A Los Angeles-i repülőtéren a bostoni éjszakai járat indulását váró gyanútlan utasok még úgy hiszik, hogy eseménytelen repülőútnak néznek elébe, ám nagyot tévednek.

Múmia

Az ókori Théba falai között tiltott szerelemre lobbant Imhotep főpap és a fáraó szeretője. Bűnükért halálra ítélik Osiris főpapját és a lányt.

Fekete 47

Egy ír katona távol otthonától az angol hadsereggel harcol, ám otthagyja a háborút, és hazatér a családjához – de azzal nem számol, hogy az éhínség még nagyobb pusztítást visz végbe otthonában és né

Robin Cook - Halálos kockázat

Kim egy régi házat örököl a családjától, amelybe a férjével, Edward-dal beköltöznek.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő.

Twin Peaks

A kis északnyugat-washingtoni kisváros, Twin Peaks élete teljesen felfordul, miután a folyóparton egy műanyag zsákban megtalálják a gimis szépségkirálynő Laura Palmer holttestét.

A bosszú mocsara

Nem mindenki kerül ki élve, aki ide bement… Frank (Michael Madsen) nem egyszerű bűnöző, hanem a voodoo lelkes híve.

A texasi láncfűrészes mészárlás

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét – ez a születési momentum a kisfiú egész életére kihat.