SzéttörveM. Night Shyamalan mindig is tudott páráztatos filmeket csinálni (A hatodik érzék, Jelek, A falu), bár az utóbbi években nagyobb alkotásokat (Az utolsó léghajlító, A Föld után) tett le asz asztalra, amiket nem nagyon dicsért meg a közönség.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

A vasálarcos

XIII. Lajost a dölyfös XIV. Lajos követi a trónon, akinek uralkodása alatt egész Franciaország éhezik. A király az egykori testőrének, Athos fiának menyasszonyát szemeli ki ágyasául.

Bíborsivatag

Borestert, a repülőtisztet pár napos házasság után egy bombarobbanás megfosztja feleségétől. Burmába, a Bibor sivatagba kerül, a japán lerohanás idején. Megszállónak érzi magát, a halált keresi.

Hajsza a vadonban

Egy hétvégi kirándulás alkalmával két gyerek, Jenny és Mikey véletlenül szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. A gyilkosok a kis szemtanúk nyomába erednek, hogy elhallgattassák őket.

Őrült Johnny

A tizenöt éves Johnny Mad Dog egy hasonló korú gyerekkatonákból álló kommandó vezetője az egyik polgárháborútól sújtott afrikai országban.

Rémálom az Elm utcában

Nancy Thompson átlagos középosztálybeli amerikai kamaszlány jól tanul, mindenki szereti.

A biztonsági őr

Egy biztonsági őr védelmébe vesz egy nőt, akit kipécézett magának egy banda, amiért tanúskodott egy nyomozás során.

Széttörve

M.

Sodródás

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin).

Piszkos alku

Mark Kaminsky egy kisvárosban él feleségével, miután forrófejűsége miatt évekkel ezelőtt menesztették az FBI kötelékéből.

A hét szamuráj

Egy ismétlődő rablótámadásoknak kitett falu gazdátlan szamurájokat (roninokat) fogad fel, hogy azok, mint a harc művészei, megvédjék a termésüket.