Vírus a 66-os járaton



A Quantum Airlines 66-os járata Frankfurtból New York-ba tart, 247 utassal. A felszálláskor még senkinek sincs tudomása arról, hogy egy eddig ismeretlen és gyógyíthatatlan ám rendkívüli módon fertőző vírust hordozó férfi is az utasok között van.

Hirdetés

ÉRDEKELHET

A jó a rossz és a csúf

A polgárháború elvadult világában három férfi három alaptulajdonság álarcát ölti magára. A Jó nem jobb, mint társai, a Rossz nem rosszabb, és a Csúf, nos ő sem csúnyább, mint a másik kettő.

Rémálom az Elm utcában 5

Freddy Krueger (Robert Englund) újra lecsap. Elsőként Alice (Lisa Wilcox) barátját öli meg, majd hamarosan elintéz mindenkit, aki a lány környezetébe kerül.

Pusztító

A Pusztító egy napjaink Los Angelesében játszódó thriller, amelyet a város jellegzetes ködje burkol be és heves akciók fűtenek.

A légy

Seth Brundle (Jeff Goldblum) megszállottan dolgozik teleportáló gépén. Már csak egyetlen kísérlet van hátra, egy élőlényen is ki kell próbálnia a gépet.

Godzilla

A világ legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik.

3022 – Életben maradtak

Asztronauták utaznak az űrben és várják a hazatérést a Földre, ám egy nap arra ébrednek, hogy a bolygóba egy óriási meteorit csapódott és a Föld gyakorlatilag teljesen megsemmisült.

Fagyos pokol

Eric LeMarque, az adrenalin függő snowboardos újabb kihívás elé néz: új, eddig járatlan úton fog lejönni a hegyről. Azzal azonban nem számol, hogy óriási hóvihar közeledik.

Az áldozat

A sorozatgyilkos sokszor ugyanazzal a módszerrel végez áldozataival, és az áldozatokban is sok a hasonlóság. Ha sikerül megtalálni ezeket a hasonlóságokat, sikerül szűkíteni az áldozatok körét is.

A macskanő

Patience Philips (Halle Berry) szerény és halk szavú lány.

Szupervulkán

Hatalmas, szupervulkán-kitörés várható a Yellowstone-i turistaközpont alatt. Rick Lieberman vezető tudós felkészült a legrosszabbra.